Bejelentés...::Us5 minden mennyiségben::...
Nézz be! Nem bánod meg! ;D

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Christopher Richard Stringini

1988 november 28.-án született Chicagoban (IL,USA)

Édesanyja: Kathleen

Édesapja: Robert

Bátyja: Bobby

Becenév: Richie, Chris, String

Súlya: 61 kg

Lakhelye: Wheaton (Amerika)

Magassága: 173 cm

Hajszíne: szőke

Szemszíne: kék

Kedvenc kajája: Big Mac

Kedvenc itala: Coca-Cola

Kedvenc spray-je: D&G

Hobby: horror filmek nézése

Előző barátnője: Lalaine

Már 4 éves korától a bussines- ben van. Sok TV műsorban, musicalben és filmben szerepelt már. Az US5 előtt színész volt
Ambiciózis és profeszionalsita. Ő a legnagyobb szórakoztató a bandából és mindig feltölti a többieket pozitív energiával
A családja is nagyon fontos számára. A szülei adták az ¸ötletet és inspirálták az US5-hoz. Van 1 öregebb fiú tesója is – Bobby

De a félénk szépfiúnak nem volt mindig könnyű az élete. „A sulis évek szörnyűek voltak. Velem született tanulási nehézségeim vannak, összekeverem a számokat és a fogalmakat – ezért gyakran kinevettek”, meséli a balkezes fiú. Richie (mamája Kathleen, háziasszony, apukája Robert, ügyvéd) többször váltott iskolát, majd magántanuló lett.

Emellett modellkedett és színészkedett. A Lizzie McgGuire című tévésorozatban Richie két éve beleszeretett Lalaine nevű színésztársába, és összebarátkozott Hillary Duff-fal (A legjobb barátom!) Most viszont Richie (van egy bátyja, Bobby, 20) facér: „Szakítottam Lalainnel, amikor elindult a US5!” Igaz, hogy még szűz vagy? Richie: „Igen! Nagyon tapasztalatlan vagyok még a szex és a szerelem terén, a nyelves csókon kívül még nem próbáltam ki semmit!”

Richie a családjáról:
Köszönöm Istennek az én csodálatos családom, ők az igazi ajándék Istentől. Mindig támogatnek és mindig mögöttem állnak. Sajnos nem láthatom őket elég gyakran, ugyan is nagyon el vagyok foglalava az US5-val de nagyon hiánmyolom őket.
Az anyukám neve Kathleen Stringini, de a barátai csak „Kathi”-nek szólítják. Ő nagyon aggódik értem, de ő egy anyuka, minden anyuka aggódik. Mindig is támogatott és mindegyik castingra, amire mentem elkísért. Néha meglátogat Berlinbe.
Az apukám neve Robert. Ő egy híres ügyvéd Chicago-ba és mindig ügyelt a nevelésemre. Mint az anyukám ő is mindig mögöttem van, és támogat.
Van egy bátyám, az ő neve Bobby. Még tanul.
A nagymamám az egyedüli ír rokonom. Ez nagyon cool, mi a Szent Patrik napot néha ott ünnepeljük.
Volt egy cicám, otthon, Wheaton-ban. A neve Killer-Cookie /gyilkos süti/ de sajnos nemrég meghalt. Nagyon idős volt!
De van egy német juhászom Németországba, Kendra. Szomorú vagyok, mert nem lehetek annyit vele, amennyit akarok, mert nagyon el vagyok foglalva az US5-val...
De nagyon szeretem Kendrát, nagyon aranyos...
Imádom az egész családom teljes szívemmel és tudom, hogy mindig mögöttem fognak állni, bármi is történjen.

Családi élet:

Richie-t négy napos korában örökbefogadta a Stringini család. Az igazi anyja lengyel származású és fiatal kora miatt nem nevelte fel Richie-t. A legtöbb rajongónak ő a kedvence a bandából. Chris a legjobb barátja és őt testvérként szereti. Szereti a Tokio hotel-t és az mp3 lejátszóján rajta van a Durch den monsun. Lámpalázas és ő a legszerényebb a bandából.

Cikis storyk:

Richie-nek beszóltak:
"Mikor épp az iPodomon hangosan Rolling Stonest hallgattam, megszólított egy alak, és azt mondta nekem: `Na, kisapám, most legalább olyan bandát hallgatsz, akik jó zenét csinálnak."

Richie rajongók előtt:

A tunébuszban elaludtam, és nem vettem észre, hogy kicsordult a nyál a számból. Arra ébredtem, hogy valaki erősen megkopogtatja az ablakot. A busz egy parkolóban állt, odakintről pedig 4-5 fiatal lány bámult rám, és egyszerűen bírták abbahagyni a nevetést. Az egyikük banbán eltátott szájjal utánozta az arckifejezésem. Akkor vettem észre, az álamra és a pólómra csorgott nyálat. Elvörösödtem, és gyorsan az ülés mögé bújtam. Csak akkor jöttem elő amikor már messze jártunk..."

Richie nevető-görcse:
"Az US5-val egyik késő este kíséret nélkül énekeltünk. Ahogy láttam a fiúk szigorú arcát, egyszer csak hangosan kellett nevetnem és egyszerűen már nem tudtam abbahagyni. Próbáltam köhögés-rohamnak álcázni, de nem sikerült és mindenki rám figyelt."

Richie kézírásának elemzése:
•Az írás: Richie-nél csak nagy ritkán vannak összekötve a (nyomtatott) betűk, a sorok jobba fentről balra le tartanak. Az egyes betűk nem puha kerekek, hanem sarkosak és hegyesek.
•Az analízis: Richie még nem találta meg a helyét az életben. Még keresi a középpontját. Kívülről jófiúnak és alkalmazkodónak mutatja magát, de belülről forrong. A gyakran egymással nem összekötött betűk is arra utalnak, hogy ő leginkább azzal van elfoglalva, hogy megtalálja saját magát. A sarkos íráskép azt mutatja, hogy csak ne gyere túl közel! Az érzékeny, vékony bőrű Richie egy kis konok, aki eléggé dacos tud lenni, ha nem az ő szájíze szerint történnek a dolgok.

Botránya:

Arról van szó, hogy az alig 18 éves amerikai fiú szülei, Kathleen és Robert Stringini nem nézték jó szemmel gyermekük nemzetközi szereplését, így megtiltották, hogy Richie a US5-ban folytassa pályafutását. Döntésük oka, hogy Richie a csapat fennállása óta számos botrányba keveredett, többek között, pl. egy Marta nevű pornómodell oldalán is újságok címoldalán landolt. A hívő katolikus, konzervatív világképpel rendelkező szülők ezért a következőt nyilatkozták: "A legjobbat akarjuk fiunknak. A jelenlegi életmód s az ezzel járó stressz, nyomás és a sztár-élet nincsenek jó hatással rá. Nem ilyennek neveltük őt! Németország messze van tőlünk, ezért azt szeretnénk, ha figyelemmel kísérhetnénk Richie mindennapjait, amíg helyre nem teszi magában a dolgokat egy kicsit.Richie a szülei határozott utasítása ellenére a zenekar mellett tette le a voksát, hiszen egész életben azért küzdött, hogy tévé-showkban ugrálhasson a színpadon. Amerikai állampolgárként azonban nem volt választása, 21. születésnapjáig a szülőknek áll jogában sorsa felől dönteni. Így Richie egy időre Amerikába utazott, hogy meggyőzze famíliáját arról, rendesen fog viselkedni, ha elengedik Némethonba. Szerencsére a küzdelemben Richie nem maradt magára. A BRAVO magazin arra kérte olvasóit, levélben mondják el, mit jelent számukra Richie. A többtízezer levelet és videót pedig Yvonne Huckenholz a BRAVO képviseletében személyesen adta át Richie szüleinek Wheaton-ban. A rajongók könnye természetesen még a kemény szülők szívét is meglágyította, így az elmúlt hétvégét Richie már Münchenben töltötte.Richie a lányokról:

„Amit nem szeretek, az-az a fajta csaj, aki 24 órában velem akar lenni és Untat engem. Idegessé tesznek. Lehet inkább azokat a lányokat kedvelem, akik különlegesek és érdekes dolgokat tesznek.”
”Imádom a szemtelen lányokat, akik megmondják, mit akarnak. Olyan valakit kívánok magamnak, akivel viccelhetek. Lehet szőke vagy sötéthajú, legfontosabb az, hogy vicces és édes legyen.”
„A legfontosabb: kötelező, hogy legyen a humorhoz érzéke! És jó idegei legyenek, mert néha egész nap össze-vissza fecsegek és gyakran hülyeségeket!”
„Én ”csak” 173cm vagyok, mint Izzy. Kicsit alacsonyabbnak kellene lennie nálam.”
" Úgy vélem a szőkék különösen szexyk."
"Az egész megjelenése legyen jó."

Szerelem:

Richie-nek több barátnője volt,de ezek közül a leghíresebb Lalaine Vergara-Paras, akit a Lizzie McGuire-ből ismer. Állítólag 2 évig randiztak, még vágül is összejöttek. Richie akkor hagyta ott a lányt, amikor helye volt az Us 5-ban és banda kezdett beindulni..persze zeneileg. Lalaine-nal azóa is jóbarátok.Richie reklám és TV szereplései:

3 1/2 éves - néhány reklámkampányon pózol

1. TV-s reklám - triciklit, és szappanbuborékot reklámozott :)
4 évesen - állt először színpadra, TV-s szereplések (és mások.: kábítószer-ellenes -kampány, amerikai játékok, Mc Donald`s…)
- Játszott néhány musicalben (pl.: Oz a nagy varázsló, Christmas Carol/karácsonyi énekek/,…)
Chicago Singers - ő 14 tag közül az egyik volt Chicago Singers-ben
Chicago Idol 2002 - 14 versenyző közül bejutott a fináléba, sajnos nem ő nyert
2002 - USA- Boy Crazy Magazine; Az év srácának választották meg

2003 januárja - 15 évesen a "The O.C." nevű film egyik szereplőjének jelentkezett, és bejutott a legjobb 6 közé

2005 - színész az amerikai Hollywood-i filmben a Rule Number One-ban

2004 - érettségit tesz 2 évvel korábban mint egyébként kéne

2005 májusa - Casting beveszik a Big in Amerikába
2005 júniusa - US5 tagja lett

2005. június 27-e - Az első single-jüket, a Maria-t Németországban, Ausztriában és Svájcban publikálják

2005. október 14-e - Just because of you publikálása

2005. november 18-a - Az első albumuk, a Here we go publikálása

2005 októbere - A legjobb újak díját kapják meg /rádiós díjkiosztó/

2005 novembere - Yam-Award – szupersztár 2005

2005. december 5-e - szex-fotókkal vádolták egy klubvécéjében (Sage-Club)
2006 január 15-e és 29.-e US5 Tour tizenkét városban

2006. február 10-e - 3. single, Come back to me baby publikálása

2006. május 5-e - 4. single, Mama publikálása

2006 május 7 és 30 - Here we go Tour 18 városban
2006 májusa - Bravo Otto arany - pop Superband
2006. október 20-a - 5. singel, In the club publikálása

2006. november 24-e - 2. album, In Control publikálása
2006 decembere - Affair egy akt modellel

2007. január 12-e - 6. singel, One night with you publikálása

2006 decembere - Richie szülei megtiltják, hogy visszatérjen Németországba

2007 januárja - Regenbogen díj - Popgruppe des Jahres

2007 januárja - Steiger díj

2007 januárja - Bravo elindít egy "küldetést": Richie– come back

Január 26-a - Richie visszatér Németországba

2007 februárja - Goldene Kamera pop nemzetközi díj

2007. április 28-a - Goden Otto szuper band pop
2007. június 15-e - 7. single, Rythm of life publikálása

2007. október 4-e - Viva Comet díj

2007. október 18-a - Kid`s Choice Award

2007. október 28-a - Jetix díj

2007 november 20-29 - In Control Tour 8 városon keresztül

30. Novemver 2007 - 8. singel, Too much heaven publikálása

14. Dezember 20007 - a DVD In Control - Die Tour és az album In Control Reloaded
Forrás: www.floory2.gportal.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!